Wagenpark van Brink Verkeer


Ons wagenpark, dit is iets waar Brink Verkeer erg trots op is. Inmiddels zijn er meer dan 50 Kia Picanto’s die rondrijden door geheel Nederland. Deze Kia Picanto’s gebruiken onze verkeersregelaars voor het woon- werkverkeer. Door een betrouwbaar vervoersmiddel te faciliteren aan onze verkeersregelaars, voorkomen we uitval op een project. Niets is vervelender dan een project te willen starten, maar dat iemand zich last minute af meldt omdat hij of zij 50 kilometer verderop staat met pech.

Vorige maand hebben we ook het andere gedeelte van ons wagenpark wederom mogen uitbreiden. Er is een extra Mercedes Sprinter bijgekomen voor de onze BRL-9101 opgeleide vakmannen verkeersmaatregelen.  Naast dat onze opdrachtgevers ons standaard weten te vinden voor de verkeersregelaars, merken we ook groei in de vraag naar medewerker en/of vakman verkeersmaatregelen. Onze verkeersregelaars hebben naast hun gebruikelijke VCA en verkeersregelaarspas, allemaal het certificaat medewerker verkeersmaatregelen 9101 behaald. Daarnaast heeft een grote groep ook het certificaat en ervaring als vakman. Deze groep zetten wij zowel in op de infra klussen als op onze evenementen. We hebben door de groei het afgelopen jaar meerdere auto’s tijdelijk bijgehuurd, maar het bleek echt tijd om op lange termijn weer een extra bus aan te schaffen. Zie hieronder het resultaat van onze laatste aanwinst:

We hebben de afgelopen jaren een flinke uitbreiding gehad en dat brengt veel voordelen met zich mee, voornamelijk dat de auto’s altijd bij de dealer onderhouden worden en daardoor hebben we stuk minder uitval bij onze klussen. Vooruitdenkend aan de koude dagen waar veel auto’s last hebben met startproblemen maar de collega’s van Brink Verkeer gewoon door kunnen blijven rijden. Het stukje reclame wat Brink Verkeer maakt met alle auto’s is te zien. Ondanks dat we proberen zoveel mogelijk te carpoolen, rijden we met zijn allen heel wat kilometers op jaarbasis door geheel Nederland. Dit valt op, zowel bij bestaande klanten maar ook potentiele nieuwe klanten. Wil jij ook zo’n mooie auto van Brink Verkeer inclusief verkeersregelaar en / of monteur verkeersmaatregelen op jouw project, neem dan snel contact met ons op!