Parkeerbegeleiding


De reis van de bezoeker van uw evenement begint bij de aankoop van het kaartje. Het enthousiasme en de spanning bouwen op tot de dag van het evenement. Daarom is er voor de bezoeker van uw evenement niets vervelenders dan wanneer er op de dag van het evenement zelf slechte parkeervoorzieningen getroffen zijn.

De tijd die men moet wachten wanneer zij aankomen op het evenemententerrein, is bepalend voor de stemming gedurende de rest van de dag. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom verzorgen wij de gehele verkeersstroom op en rondom het evenemententerrein. Vanaf het moment van aankomen, het parkeren van de auto tot het vinden van de ingang, wij zorgen voor de juiste routing en verwijzing. In samenspraak met u stellen wij een plan op waarin zowel de doorstroming als de veiligheid maximaal gewaarborgd worden. Hierbij kunnen wij ook ons online ticketing systeem inzetten. De informatie die wij hier uithalen, kunnen wij gebruiken bij het opstellen van de verkeersplannen voor uw evenement.

Wilt u meer weten over het laten verzorgen van de parkeerbegeleiding door Brink Verkeer? Vult u gerust het contactformulier in of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 085-7602811.