Ticketing


Wanneer u een evenement organiseert op een locatie waar geen faciliteiten aanwezig zijn om de betalingen van parkeerkaarten en/of entree tickets te verwerken, hebben wij hier een passende oplossing voor.

Wij richten de betaalpunten voor u in, verwerken de transacties en dragen zorg voor een vlotte storting op uw rekening. Hierdoor hoeft u zelf geen contant geld te verwerken. Ook kunnen wij het personeel verzorgen voor de bemanning van deze betaalpunten. Dat scheelt u weer een zorg.

Online ticketing

Wilt u liever dat de kaartjes online gekocht worden en daar ook direct worden afgerekend? Ook dat is geen probleem. Wij helpen u met het opzetten en inrichten van een eigen online omgeving voor de verkoop en betaling van alle soorten tickets die u wilt verkopen.  Veilig en gemakkelijk, wat wilt u nog meer?

Online ticketing via Brink Verkeer heeft nog een voordeel. Door de voorverkoop van de tickets, verwerven wij veel informatie over de te verwachten verkeersstromen. Dit heeft een positieve invloed op zowel de kosten van de inzet van onze medewerkers, als de veiligheid en doorstroming op de dag(en) van het evenement.

Wilt u meer weten over het laten verzorgen van de online en offline ticketing door Brink Verkeer? Vult u gerust het contactformulier in of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 085-7602811.