Pendelvervoer


Het verzorgen van pendelvervoer voor de bezoekers van uw evenement heeft een aantal voordelen. U verlaagt de druk op de verkeersstromen rondom het evenemententerrein en daarmee de kosten van de inzet van evenementenregelaars. Daarnaast heeft de bezoeker een kortere reistijd en hoeft geen rekening te houden met de terugrit, wat de besteding tijdens uw evenement ten goede komt. 

Wij kunnen dit pendelvervoer voor u verzorgen. Samen met u stellen wij een plan op waar de opstappunten het beste verzorgd kunnen worden. Als u het wenst, kunnen wij dit hele proces voor u uit handen nemen. Voldoende bussen op de dag van het evenement, de opstappunten, de aankomstplekken en de reis terug worden volledig voor u verzorgd. Door middel van ons online ticketing systeem kunnen wij ook de verkoop en betaling van de kaartjes verzorgen. Snel, gemakkelijk en veilig!

Wilt u meer weten over het laten verzorgen van het pendelvervoer door Brink Verkeer? Vult u gerust het contactformulier in of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 085-7602811.