Over ons


Brink Verkeer is al een decennium marktleider wanneer het gaat over kwaliteit in het leveren van beroepsmatig verkeersregelaar in Nederland. Brink Verkeer levert succesvolle en duurzame oplossingen voor hedendaagse vraagstukken, in de evenementenmarkt en wegenbouw, waar overheid, aannemers en evenementenorganisaties daadwerkelijk behoefte aan hebben.

Brink Verkeer adviseert en ondersteunt opdrachtgevers vanuit een persoonlijke aanpak en een flinke dosis deskundigheid en streeft daarbij naar een samenwerking op lange termijn. Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers het belangrijkste kapitaal van de organisatie zijn. Het is dan ook van essentieel belang dat onze beroepsmatige verkeersregelaars die kennis heeft die nodig is om zo goed en efficiënt mogelijk onze opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn.

Brink Verkeer is in de afgelopen jaren gegroeid tot een organisatie met landelijke dekking die vanuit regiokantoren de lokale markt goed kan bedienen. Brink Verkeer biedt een ruim scala aan diensten waarbij kwaliteit altijd bovenaan staat. In de komende jaren voorzien wij dat Brink Verkeer zich samen met haar opdrachtgevers verder zullen ontwikkelen om een stabiele markt te creëren.

Wij werken voor de wegenbouwsector, overheidsinstanties, aannemersbedrijven en evenementenorganisaties. Dit doen wij door heel Nederland, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week en het hele jaar door.

Brink Verkeer behoort tot de top twee van Nederland voor het leveren van gecertificeerde beroepsmatige verkeersregelaars. Dit niet alleen in kwantiteit maar bovenal in kwaliteit en passie voor het vak.

Tijdens het uitoefenen van het beroep als verkeersregelaar, zijn onze medewerkers zich altijd bewust van hun taken en verantwoordelijkheden in zowel kennis, houding en gedrag.

Hierbij zijn de verkeersregelaars niet alleen het visitekaartje van Brink Verkeer maar ook en vooral van de opdrachtgever. Door de ideale combinatie van: vakkennis, efficiency, communicatie en collegialiteit, wordt gewerkt aan: een correcte gastheerschap tijdens evenementen, de veiligheid van de wegwerkers en een optimale verkeersdoorstroming.