Verkeersregelaars


Bent u bezig met de planning voor een project waarvoor u verkeersregelaars moet inzetten? Dan wilt u er uiteraard verzekerd van zijn dat u bekwame verkeersregelaars inhuurt. Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van alle nodige certificaten.

Jarenlange ervaring en professionele opleiding zorgen er voor dat onze medewerkers als geen ander weten hoe verkeersdeelnemers zich gedragen. Hierdoor blijft de veiligheid van uw en onze medewerkers te allen tijde gewaarborgd.

 

Professionele verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars staan in weer en wind voor u klaar. Of het nu gaat om infrastructurele werken, calamiteiten of een totaalafsluiting. Wij dragen zorg voor een veilige situatie. De afgelopen jaren hebben wij veel landelijk bekende organisaties en evenementen tot onze klanten mogen rekenen. Daar zijn wij ontzettend trots op. Deze organisaties kozen uiteraard niet zomaar voor ons. Het is onze trots die ervoor zorgt dat onze medewerkers bij iedere opdracht een kwalitatief hoogstaande dienst leveren. Niet alleen garanderen wij een soepele en adequate doorstroming wanneer u kiest voor onze diensten, ook garanderen wij een team dat op tijd, goed voorbereid en representatief op locatie aanwezig is. Hierdoor kunt u zich zonder zorgen richten op uw core business.

 

Gecertificeerde Verkeersregelaars

Om ervoor te zorgen dat de u als klant de kwaliteit krijgt die u graag wilt, heeft Brink Verkeer in de afgelopen jaren door onderzoek en ervaring geleerd hoe deze kwaliteit van verkeersregelaars te borgen.

  • Landelijke aanstelling

Sinds 1 maart 2009 voorziet Brink Verkeer haar beroepsmatige verkeersregelaars van de landelijke aanstellingspas. Brink Verkeer heeft aangetoond bij VCNL (Verkeerscentrum Nederland) dat wij en onze verkeersregelaars voldoen aan de voorwaarden die nodig zijn om voor deze aanstelling in aanmerking te komen. Brink Verkeer ondersteunt dan ook volledig de nieuwe wet- en regelgeving omtrent deze aanstelling. Door dergelijke wet- en regelgevinge wordt namelijk duidelijk onderscheid gemaakt in kwaliteit en professionaliteit van de mensen op de weg. Wij nemen ons vak serieus en dergelijke regelgeving zijn hieraan een zeer belangrijke bijdrage. Meer informatie over de landelijke aanstellingspas vindt u op de website van VCNL

  • VCU certificering

Brink Verkeer is in het bezit van het VCU certificaat. Door deze certificering voldoen de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers aan de richtlijnen van de Arbowet. VCU streeft ernaar om de veiligheidsbewustzijn bij de medewerkers te verhogen die werkzaamheden verrichten waar verhoogde risico`s aan zijn verbonden.

Opdrachtgevers die VCU gecertificeerde verkeersregelaars vragen, zijn over het algemeen zeer tevreden over het functioneren van VCU omdat de verkeersregelaars goed geïnstrueerd zijn over de werkomstandigheden en de aard van het werk. Meer informatie over de VCU certificering vindt u op de website van VCU.

Daarnaast beschikt Brink Verkeer over een ISO 9001 certificering en een certificaat van de Stichting Normering Arbeid.

 

Wilt u meer weten over de inzet van verkeersregelaars door Brink Verkeer? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 085-7602811.

 

Lees meer:

Social Return on Investment

Bent u op zoek naar informatie over de invulling van mobiliteitsvraagstukken inzake evenementen, klik dan hier.