Brink Verkeer wint Europese aanbesteding Amsterdam Arena


Vanaf 26 februari zijn wij, Brink Verkeer, de verkeerspartner voor de Gemeente Amsterdam wanneer het gaat om inzet  van verkeersregelaars in het gebied rondom de Amsterdam Arena. De  gemeente Amsterdam zet deze verkeersregelaars in bij evenementen en calamiteiten op het stedelijk wegennet in Amstel III/ArenAPoort. Dit betekent onder andere tijdens de voetbalwedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal maar ook alle evenementen in de AFAS live, de Ziggo Dome en losstaande evenementen zoals de passion en de weekmarkt ganzenhoef. Vorige week hebben wij hiervoor samen met de Gemeente Amsterdam het contract ondertekend in het Stadsdeelkantoor Zuidoost.

De doorstroming van het verkeer op het onderliggende wegennet is, mede door het complexe krachtenveld en de grote commerciële belangen, binnen het gebied een steeds belangrijker onderdeel aan het worden. Vanuit dat oogpunt heeft de gemeente Amsterdam besloten om de aanbesteding na een aflopende periode wederom op de markt uit te zetten. Mede vanwege het feit dat het in uitgaansgebied Arenapoort het steeds drukker wordt en hiermee de verkeersveiligheid en bereikbaarheid steeds belangrijker wordt was de Gemeente Amsterdam op zoek naar een goede en betrouwbare partner. De inschrijvers werden via het EMVI-model beoordeeld op onder andere kennis van zaken (op het gebied van verkeersveiligheid), partnerschap,  betrouwbaarheid en kennis en kwaliteit van de verkeersregelaars. De gemeente heeft voor de verkeersregelaars extra eisen gesteld qua competenties, opleiding en ervaring. Hierdoor weten zij zeker dat ze de beste verkeersregelaars uit de markt inzetten op één van het meest intensieve stuk weggennet van het land. Wij zijn trots dat de Gemeente Amsterdam deze opdracht aan ons heeft gegund.

Brink Verkeer is al bijna 15 jaar de kwaliteitsspeler op het gebied van verkeersregelaars. Op dit moment werken er ruim 150 mensen direct in loondienst bij Brink Verkeer en doen wij ongeveer een 300-tal evenementen en werken wij voor alle grote aannemers in Nederland. De afgelopen jaren kende onze organisatie een flinke groei van zowel nieuwe klanten als een groei in het personeelsbestand, waarbij we altijd op zoek zijn naar uitbreiding  van ons team. Doordat wij veel investeren in verschillende opleidingen zoals beroepsmatig verkeersregelaar, BRL9101, VCA, BHV en nog veel meer, streven wij er naar om het spreekwoordelijke neusje van de zalm te leveren wat betreft onze dienstverlening. Hiermee onderscheiden wij ons duidelijk in deze markt.

De komende 4 jaar willen wij als partner voor verkeersregelaars van de gemeente samen de bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied oppakken en kijken wij uit naar de uitdaging die voor ons ligt.

 

Het contract wordt getekend

Het contract wordt getekend

Taart voor de gelegenheid

Taart voor de gelegenheid