Administratieve duizendpoot


Brink Verkeer is een jonge, snelgroeiende organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van beroepsmatige verkeersregelaars en evenementregelaars, het opstellen van mobiliteitsplannen en de monitoring daarvan. Brink Verkeer geeft inzicht in de te verwachten verkeersstromen, de noodzakelijke bewegwijzering en de benodigde inzet van verkeersregelaars om deze verkeersstromen in goede banen te leiden. Ook wordt de geldende wet- en regelgeving omtrent de uitvoering van het mobiliteitsplan, en de benodigde vergunningsaanvragen in kaart gebracht.

Voor onze organisatie zoeken wij per direct een enthousiaste administratieve duizendpoot!

Wat ga je doen en wie ben jij?

Als onze administratieve duizendpoot draag je er zorg voor dat alle administratieve handelingen correct en tijdig worden uitgevoerd. Communicatie is essentieel in ons vak: je staat zowel medewerkers als externe partijen vriendelijk en behulpzaam te woord. Je bent dus representatief, communicatief vaardig en beweegt je gemakkelijk in verschillende groepen. Je vindt het een uitdaging om de registratie en de verwerking van de uren nauwkeurig bij te houden en van facturatie gaat je hart sneller kloppen. Je fungeert als sparringpartner voor de collega’s op kantoor, we werken met een klein team op kantoor om ervoor te zorgen dat al onze collega’s op de weg hun werk zo goed mogelijk uit kunnen voeren, en anticipeert of ondersteuning nodig is. Je vindt het belangrijk je werk écht goed te doen, houdt goed overzicht en kunt prioriteiten stellen en hier flexibel naar handelen.

Wat breng je mee?

* Je opleidingsniveau is tenminste MBO in een administratieve richting.

* Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de bouw & infra.

* Out of the box denken en handelen.

* Hands-on-mentaliteit, proactief, nauwkeurig en in staat om eigen resultaten te controleren.

* Klantgerichte benadering van opdrachtgevers en leveranciers.

* Woonachtig in de directe omgeving van Amersfoort.

* Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal.

* Ervaring met HR werkzaamheden is een pré.

Wat bieden wij?

Wij willen ons onderscheiden in onze dienstverlening. Daarbij maken onze medewerkers het verschil. Dat betekent dat wij marktconforme beloningen aanbieden, flexibel zijn en iedereen nauw betrekken bij de werkprocessen. We bieden een fulltime functie op basis van een jaarcontract met intentie tot verlenging. Een gezellige werksfeer met korte lijnen en enthousiaste collega’s binnen een jong bedrijf. Samen staan we sterk. Brink Verkeer heeft een familiecultuur waarbij de dag samen beginnen en eindigen belangrijk is. Hard werken wordt afgewisseld met een gezellige gezamenlijke lunch in onze keuken.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan?

Stuur dan gauw je CV met motivatiebrief naar l.harrison@brinkverkeer.nl